RecenzijeKoncertiTop&VestiPrijateljiRetroRazgovor
 
Home Home
Otisak Otisak
Profil Profil
Intervju Intervju
Kolumne Kolumne
Globtroter Globtroter
Dnevnik Dnevnik
Bunker Bunker
Arhiva Arhiva
Najave Najave
Scena Scena
Anketa Anketa
Kontakt Kontakt


 

Youth In Fire

 

ImageTrupa YOUTH IN FIRE je nastala krajem 2004. godine kao produkt Radionice žongliranja u okviru Youth cluba Kikinda. Broji između 15 i 20 članova od kojih su većina mlađi od 18 godina. Ovo je možda i najbrojnija žonglerska skupina u zemlji.

 

Pored velikog broja uličnih akcija, učestvovali smo na Exit festivalu, BalkanYouth Festivalu u Bugarskoj, u projektu "Novi optimizam" (turneja po gradovima Vojvodine i Beogradu) kao i na većem broju kulturnih manifestacija, koncerata, promocija i u reklamnim spotovima.

 

Koncept trupe zasnovan je na osmišljavanju koreografija sa vatrom i živim instrumentima -perkusijama. Veliki izazov prestavlja rad sa pozorišnim rediteljima u predstavama gde su se pokret i vizuelni efekat vatre pokazali kao izuzetno atraktivan deo teatra.

 

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova, morate imati uključen Javascript da bi je videli ,'; document.write( '' ); document.write( addy_text37427 ); document.write( '<\/a>' ); //-->\n Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova, morate imati uključen Javascript da bi je videli phone: 064/1689433
Support: www.plastelin.com


 
Knjige
 
Galerija
 
Strip
 
Muzika
 
Film
Advertisement