Home Home
Otisak Otisak
Profil Profil
Intervju Intervju
Kolumne Kolumne
Globtroter Globtroter
Dnevnik Dnevnik
Bunker Bunker
Arhiva Arhiva
Najave Najave
Scena Scena
Anketa Anketa
Kontakt Kontakt


 

Jovan Gvero: Dribling na vlažnom terenu

 

Kad će meni plata

 

ImageObožavam lujke! Verovali ili ne gledao sam žene kako sa (onim) šimi-cipelama i metalnim potpeticama buše džakove na keju! Kao - zajebavaju se. Doduše, nisam video da te džakove i kradu, ali je već ovo što sam video bilo dovoljno da mi "opuste" seksualnu inspiraciju. A mogle su da me poseduju... To su one ribe: kvarcovane i nabudženih sisa, predstavnice već poznatog i dugo viđanog novokomponovanog šljama. Lude! Liče na "nešto" poput onih iz znamenitog hita - Ličanke su ispred apoteke! Tako da se neću podrobnije baviti ženama, jer se tu uvek najebe, već ću se, više onako fenomenološki, zamisliti nad tim koliko je to otišlo daleko. Žene su naše najveće blago. Da li samo to?

 

I bez vica o tome kako je puž silovo Koštunicu ozbiljno sam zabrinut za kretanja u ovoj sumanutoj državi u kojoj bi trebao da raste moj sin. Ako sam ja već napravio toliku grešku i ostao ovde, zašto njega grbaviti?! Kad se malo bolje pogleda turistička ponuda ove zemlje obično se misli na jeftino ždranje i lepe žene! Koliko je mojih prijateljica rasejano po svetu, stvarno potvrđuje navedenu tezu da su nam žene, nažalost, najrespektabilnija roba kojom se u svetu možemo pohvaliti. Nisam siguran da među "izvezenim" nema i onih sa metalnim štiklama koje buše džakove na dokovima. Naravno, tu dolazimo do druge, dakako, bitne teze da li je uopšte trebalo braniti gradove i ostala mesta od vode i ostalih prirodnih i neprirodnih ala, bauka ili pustiti da se nevolja izlije pa da ljudi lakše dobiju vize i pobegnu iz ove čamotinje. Ako baš nemate mogućnosti trajnog bega, predlažem specijalno za Plastelin aktuelne turističke ponude naših agencija:

 

More u okruženju: Šest Španjolki se na Marjanu kupaju gole, maze se i ljube oko 17 i 30h, na opšte zgražavanje prisutnih na plaži. Dva očito starija galeba prilaze im, udaraju ih po stražnjeci, hvataju za dojke i tu nastaje problem. Žene su dovoljne same sebi, nastaje tuča i plicija sve privodi u službene prostorije.

 

Planinski turizam: Crvena zvezda uveličala svečanost FK Borca gostovanjem u Banja Luci. Prijateljska tekma, stadion prima 15 tisuća, ali se svi izvestači slažu da je bilo 20 hiljada. Nije prisustvovao predsednik Republike Srpske jer su uskoro izbori, a protivkandidat je predsednik FSRS...

 

Beograd i Skadarlija: Najavljeno ubistvo vodećih članica nevladinih udruga koje se ne slažu sa rešenjima vladajuće koalicije u Srbiji. Siniša Vučinić, iz dobro obaveštenih izvora, raskrinkao strane obaveštajne službe. Poznati patriota očekuje orden, zahvalnicu, diplomu...

 

Seoski turizam: Festival Guča nije oborio rekord od pola miliona posetioca i traži od Sinoda SPC da usklade julijanski i gregorijanski kalendar kako bi manifestacija ipak bila u vreme letnjih ferija.

 

Sniženja van sezone - Sunčana Španija: Više desetina tisuća znatiželjnika dočekalo prvake sveta u košarci. Španija otvara košarkaške kampove i nudi vrhunske trenere i promotere.

 

Teroristički turizam: Izrael i Turska autobusom! Mile Dragić obezbeđuje ostalu opremu.

 

Novosti iz JAT-a: Uprkos najezdi jeftinih avio kompanija u okruženju, JAT je odlučio da poveća cenu karata do crnogorskog primorja i uvede takse primerene međunarodnom saobraćaju za prekookeanske zemlje.

 

Pustinje Tunisa: Volonteri dobre fizičke pripremljenosti mogu da se prijave za čuvanje koza i kamila, voda obezbeđena.

 

Splavarenje Nilom: Ljubitelji veštačkog krzna mogu doživeti nezaboravne trenutke tjekom plovidbe uz pratnju krokodila zaštićenih od strane UNESK-a.

 

Fešta u Buljaricama: Otvaranje fudbalskog stadiona i gostovanje premijerligaša crnogorske lige: Grblja i Arsenala iz Tivta. Ovo malo turističko mesto sa predivnim plažama promoviše svoj kongresno-sportski turistički potencijal.

 

Knjaževački biser: Ispiranje zlata u Timoku uz mogućnost enormne zarade. Detektori za metal nisu dozvoljeni.

 

Nakondo Retro Night: Početak vansezonskih turističkih aktivnosti u Nakondu otvoriće DJ Čupi sa akcijom noćne berbe kukuruza. Manifestacija se nastavlja s karaokama: Hitovi najboljih partizanskih pesmama.

 

Ludaja fest: Najduža pita na svetu! Više tona lisnatih kora biće upotrebljeno za pitu dužine 168 metara srolanu u pleh prečnika 8,079 metara. Prilog piti je ludaja sa duvan čvarcima, a najveća izjelica dobija besplatno valjanje u blatu na Jezeru.

 

Podujevski suton: Degustacija albanske vutre, berba 2006. u malom i simpatičnom gradu. Tko preživi, pričaće!

 

Ovo je samo jedan deo ponude od najagilnijeg turoperatera "Dirty travel", ostatak ponude ostavljamo za kasnije. Da li ima zainteresovanih? Molim za strpljenje!

 
Knjige
 
Galerija
 
Strip
 
Muzika
 
Film
Advertisement